Ако се чудите какво е Human Design?  Ще ви кажем,

...
Ако се чудите какво е Human Design?  Ще ви кажем,
Коментари Харесай

Хюман дизайн: новата система, по която всички полудяха

Ако се чудите какво е Human Design? 
Ще ви кажем, че това е цялост от на практика, елементарни, лечебни, преобразуващи, логичен и емпирични познания. Накратко, това е инструментът, който обгръща ВСИЧКО, което сте знаели за себе си до момента.
Е, първото и жизненоважно нещо е да бъде ясно, че Human Design не е система от убеждения, нито теоретични познания, които да се прибавят към тези, които към този момент имаме.
Това е Процесът да станете себе си, да живеете, съобразени с вашата Истинска природа, вашето създание. Това е опцията да се пробудите.
Human Design има дълбока връзка с И-Чинг. Може също по този начин да сътвори усещането, че наподобява на Астрология, само че те имат единствено едно общо нещо с него, а точно разбирането на резултата, който планетите от Слънчевата система имат върху нас; макар че това въздействие, от позиция на Human Design, се основава на първо място на физиката на неутрино.
На собствен ред каналите произтичат от сфирот на Кабала и 9-те центъра на системата Чакра.
Тук би трябвало да се означи, че Human Design не е, нито наподобява на някоя от системите, посочени нагоре.
 Причини да имате бамбук в дома си Причини да имате бамбук в дома си
Бамбукът е едно от красивите зелени растения, които сме щастливи да отглеждаме вкъщи. Освен че променяте образа на дома, бамбукът е си...
Какво е тогава Human Design?
Това е синтез на всичко това. Това е неговата Природа и до момента в който се стопираме на всяка от частите му, няма да го разберем изцяло цялостно.
Пристигането на системата за Human Design  съставлява първата среща сред мистичното и научното. Това не е система от вярвания, нито е философия.
Това е инструмент за самопознание, който ще ви разреши да бъдете собствен личен лидер в живота.
Живеем в свят с 24-часов всекидневен цикъл (циркаден ритъм), който визира химията на нашето тяло и неговите потребности, многоизмерният аспект демонстрира по какъв начин измененията в съзнанието въздействат върху нашата психическа, духовна, емозионална и биологична природа. Това изяснява доста неща, които не сме знаели преди.
 Имаш потребност от смяна? Пренареди дома си и излекувай депресията Имаш потребност от смяна? Пренареди дома си и излекувай депресията
По една или друга причина всички имаме своите слаби моменти, в които меланхолията и депресията се настаняват в съзнанието ни и ни карат...
Каква изгода ни носи Human Design?
The Human Design е скъп инструмент, който:
Позволява ви  да се движите в естетика с потока на живота, като си покажете каква е вашата тактика и престиж.
Помага ви да вземате решения въз основа на вашата неповторима природа.
Той ви оказва помощ да намерите своето място измежду многообразието и да привлечете хората и опциите, които са ви потребни, както и да оцените вашия неповторим принос на колелото на живота.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР